Sari la conținut

New York Times, despre Braşov, Castelul Bran şi ciorba de burtă românească

new-york-times-despre-brasov-castelul-bran-si-ciorba-de-burta-romaneasca


„Dacă a fost vreodată un fel de mâncare creat pentru refacerea puterilor după schi, acesta este ciorba de burtă românească”, scrie un popular blog afiliat New York Times. "O supă bogată, omniprezentă și ieftină", adaugă Seth Kugel, autorul blogului, scrie cluj.travel. Sub numele "Frugal Traveler", Seth călătorește în toată lumea cu buget redus și își povestește aventurile pe site-ul celebrului ziar american. El a vizitat recent Transilvania, într-o excursie în care a încercat să evite raportarea la Dracula. A vizitat Brașovul, Sighișoara, Biertan, Copșa Mare, Castelul Bran și Peleșul și s-a arătat încântat în mod special de Sighișoara și Castelul Peleș, dar și de produsele culinare locale, printre care ciorba de burtă. Totuși, Sighișoara a fost revelația călătoriei. „Sunt foarte pretențios când vine vorba despre orașe medievale înconjurate de ziduri”, scrie Seth Kugel.

CITEŞTE MAI MULTE PE: cluj.travel.

ARTICOLUL ORIGINAL: nytimes.com

Comentarii

Ultimă oră