Sari la conținut
mutu-poate-deveni-star-la-bollywood

Cum Petrolul Ploieşti trece printr-un proces de “rebrănduire”, atacantul Adrian Mutu (35 de ani) va părăsi şi el echipa. Fotbalistul a primit, recent, o ofertă “exotică” şi e tentat să-i de curs!

“Briliantul” a părăsit ieri Ploieştiul, iar Petrolul ar urma să-i rezilieze contractul, scadent în vara viitoare.

Adi are o ofertă din India, de la Pune City, trupă din vestul Indiei, unde e angajat deja francezul David Trezeguet şi care e în parteneriat cu Fiorentina, club pentru care a jucat Adi în Italia (2006-2011, 154 de meciuri/ 54 de goluri). Adi ar urma să încaseze 700.000de dolari până la finalul anului. “Adi ar putea lejer să prindă şi un contract la Bollywood, la povestea lui de viaţă. Poate indienii chiar îi vor propune asta.

Un “Lanţul amintirilor II”, au glumit apropiaţii fotbalistului. Culmea, clubul e deţinut chiar de Salman Khan, actor şi producător la Bollywood, fost iubit al româncei Iulia Vântur, şi de Wadhawan Group, care derulează afaceri în alimentaţie, educaţie, sănătate şi imobiliare! Bollywood e supranumele peiorativ al caselor de filme în limba hindu.

Fiecare vedetă transferată are în contract obligativitatea de a se pune la dispoziţia studiourilor indiene. Andrea Della Valle, bossul de la Fiorentina, implicat şi el în industria cinematografică, are 15% din acţiuni! Echipa e condusă de un staff italian, cu Franco Colomba în frunte, şi are în componenţă mai mulţi fotbalişti peninsulari, precum portarul Belardi, iubitul voleibalistei românce Carmen Ţurlea, sau Cirillo. Pune sau Poona e al şaptelea oraş al Indiei după populaţie, metropola de pe malul râului Mutha numărând 3.300.000 de suflete.

Comentarii

Ultimă oră