Sari la conținut
monica-gabor-a-revenit-in-romania-

Lumea mondenă a primit cea mai neaşteptată veste! Monica Gabor a venit, în mare secret, în ţară. Paparazzii Spynews.ro i-au luat urma şi au filmat primele momente petrecute de divă pe pământ românesc.

Ca o mamă grijulie, prima decizie pe care Monica Gabor a luat-o a fost să îşi scoată fata în oraş. Cele două au mers într-un mall din Capitală şi s-au plimbat prin magazine. Cum Irinucăi i s-a făcut foame, mama sa a ales să o răsfeţe. Cele două s-au aşezat la coadă, pentru a cumpăra de mâncare. Monica şi-a mângâiat cu dragoste fata, pe creştet. Monica Gabor a părut să arate mai bine ca niciodată, semn că revenirea pe plaiurile mioritice îi priiește din plin.

Monica Gabor nu a mai venit în țară de mai bine de un an, ultima oară petrecându-și cea mai mare parte a vacanței cu Irina, ascunse în Delta Dunării. Monica are în plan ca în această iarnă să o ducă pe Irina din nou la munte, într-o pensiune retrasă. Cele două vorbesc foarte mult prin intermediul internetului, iar fata este foarte bucuroasă când își aude mama.

De ani buni, Monica Gabor pare că şi-a găsit liniştea şi iubirea lângă milionarul chinez Mr. Pink.


Comentarii

Ultimă oră