Sari la conținut

Măsuri oficiale de conservare a lucrărilor de la aeroportul de la Ghimbav

masuri-oficiale-de-conservare-a-lucrarilor-de-la-aeroportul-de-la-ghimbav

Temperaturile de sub minus cinci grade Celsius înregistrate pe timpul nopţii în Braşov i-au determinat pe cei din administratia judeţeană să ceară constructorului să oprească şantierul, pentru a nu periclita partea importantă din infrastructură care este deja realizată la pistă.
Nu se mai lucrează în acest moment, pentru că au fost temperaturi care are au coborât până la – 5 grade Celsius, iar Consiliul Judeţean a cerut aceste măsuri, conform legii, pentru a nu periclita calitatea betonului. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Pascu, a anunţat că lucrările vor fi reluate la primăvară, atunci când condiţiile meteo vor permite.
„Ţin să vă readuc aminte că din punctul de vedere al lucrărilor de infrastructură pista este realizată în proporţie de 100%. Iar în ceea ce priveşte ultimul strat, cel de beton, de 41 de centimetri, care urma să fie turnat pe pistă, aţi văzut la ultima vizită de pe teren, este turnat în proporţie de 50%. Urmează ca restul să fie turnat când temperaturile vor permite” a declarat Mihai Pascu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Comentarii

Ultimă oră