Sari la conținut

„Kronenfest – Zilele Municipiului Codlea”, a XIX-a ediție, în perioada 28-30 iunie

kronenfest-zilele-municipiului-codlea-a-xixa-editie-in-perioada-2830-iunie

Primăria Municipiului Codlea, Consiliul Local și Casa de Cultură, lansează o invitație pentru codleni, brașoveni, dar și turiști, în perioada 28 – 30 iunie 2019 la sărbătoarea orașului.

„Kronenfest”, veche manifestare culturală preluată de la sașii codleni, va fi marcată printr-o serie de manifestări ale comunității la care vor participa copii, tineri, ansambluri folclorice, dar și vedete.

Cea de a XIX-a ediție va debuta vineri, 28 iunie 2019, cu seara tineretului. Sâmbăta va aduce pe scenă concerte de muzică ușoară, iar duminica este rezervată paradei portului popular și folclorului.

   Printre numele celebre care vor fi prezente pe scena din Maial Codlea se află Elena Gheorghe, Ruby, Edward Sanda, Ioana Ignat și Compact.


    La secțiunea populară/folclor, invitați speciali (pe lângă artiști iubiți locali și ansambluri de dansuri și muzică populară) vor fi Ionuț Fulea, Nemuritorii, Nicoleta Voica, Diana Bucsa.


   Sâmbătă, în cadrul unei competiții de skandemberg, va fi prezent campionul mondial Ion Oncescu.


   Duminică, începând cu ora 12.30, va avea loc prin Codlea, o impresionantă paradă, pe traseul Primărie - str. Lungă - str. Măgurii - str. Vulturului - Maial.


    Serile vor prilejui un foc de tabără (sâmbătă), muzică ambientală cu DJ (după terminarea concertelor de pe scenă) și la închierea festivităților, duminică, un foc de artificii!

„Începând de vineri și până duminică vă așteptăm, în număr cât mai mare, la sărbătoarea comunității noastre! Conform prognozelor meteo, se pare că vremea va fi frumoasă, așa că nu aveți nicio scuză să stați în casă! Aviz părinților! Anul acesta vom avea un parc de distracție pentru copii! «LA MULȚI ANI, CODLEA!» , «LA MULȚI ANI, DRAGI CODLENI!»”, au lansat invitația organizatorii!

Comentarii

Ultimă oră