Sari la conținut

Fiindcă banii nu îi ajung, iar laptele pe care îl produce este prea mult pentru un singur copil, o britanică îşi vinde laptele matern pe internet.
Toni Ebdon,de 26 de ani, a născut în martie un băieţel. La scurt timp după naştere, tatăl copilului a părăsit-o, iar banii pe care îi primeşte de la stat sunt prea puţini, deoarece nu era angajată de mult timp. Fiindcă glandele sale produc prea mult lapte, într-o zi, un prieten i-a spus în glumă că ar putea să îşi deschidă o lăptărie. Aşa i-a venit ideea tinerei să posteze un anunţ pe internet pentru mamele care nu produc suficient lapte pentru bebeluşii lor.
Laptele matern, susţin medicii şi cercetătorii, are proprietăţi miraculoase, fiind un bun tratament pentru boli precum diabetul şi cancerul.
Toni are 10 clienţi permamenţi care cumpără o sticluţă de 100 de grame cu 15 lire. Pentru fiecare 25 de grame în plus se mai plătesc încă 5 lire. Între 15 minute şi o oră îi ia tinerei mămici să obţină 25 de grame de lapte. Ea spune că o să vândă laptele atâta timp cât va avea,iardacă va mai avea un copil, va apela la o pompă electrică pentru a-i uşura munca.
Cea mai mare comandă pe care Toni Ebdon a avut-o  a fost de 350 de grame.

Comentarii

Ultimă oră