Sari la conținut

Două bunicuţe s-au bătut ca în filme. În cimitir!

doua-bunicute-sau-batut-ca-in-filme-in-cimitir

Politia franceza a fost nevoita sa intervina intr-un cimitir pentru aplanarea unei batai. Cand au ajuns la fata locului, politistii au avut o surpriza de proportii: persoanele care se bateau erau doua femei de 67 si 79 de ani.

Conflictul dintre cele doua femei ajunse la varste venerabile a avut toate ingredientele unui film de actiune american: jaf, bataie, gaze lacrimogene, tentativa de fuga la aparitia politiei si... in final arest, relateaza Metronews.

Desi prezentata pe un ton amuzant, fortele de ordine din localitatea Rennes isi vor aminti, probabil, mult timp aceasta ancheta, pentru un motiv bun: varstele cele doua doamne.

Totul a pornit atunci cand batrana in varsta de 79 de ani, aflata la mormantul unei rude, a fost atacata de o alta femeie care a incercat sa-i fure poseta.

Cand politia a ajuns pe scena, sexagenara incerca sa fuga. Cele doua femei au fost transportate la Spitalul Universitar pentru tratament. Autoarea tentativei de jaf a fost dusa in arest, apoi eliberata. Potrivit publicatiei, aceasta era cunoscuta de politie, dar si de serviciile de psihiatrie.

Comentarii

Ultimă oră