Sari la conținut
detalii-care-iti-pot-ruina-machiajul-zilnic

Culorile puternice aplicate așa cum trebuie, vor întoarce privirile celor din jur indiferent de situație.

Dinți pătați cu ruj :Culorile puternice aplicate așa cum trebuie, vor întoarce privirile celor din jur indiferent de situație, de aceea sunt și atat de populare pe covorul rosu. Problema care apare este însă că acest pigment puternic, pare să aibă o atracție magnetică către dinți. Cum așa? Se pare că aceste rujuri de culori puternice și vii, au de cateva ori mai multi pigmenți decât culorile pale sau reci. Contrastul puternic de alb și roșu, este deci mult mai ușor de observat decât cel dintre alb și roz sau alb și gloss de tipul nude, care nici nu are pigmenți.

Soluția: Este cât se poate de simplă: aplică in același timp și ruj și estompator. La sfarșit, șterge-ți dinții cu grija, cu ajutorul unei bucăți de material fin.

Diferențe de culoare între fața și trup : Chiar dacă ești cât se poate de atentă cu felul în care te bronzezi cât mai egal pe față și pe restul trupului, datorită exfolierii mai frecvente, fața va arăta în mod cert mai palidă decât corpul.

Soluția: Evită decolorarea folosind întotdeauna soluție autobronzantă. Te va ajuta să egalizezi nuanțele acolo unde ele nu se potrivesc și îți va schimba in bine intregul look. Citește continuarea pe lyla.ro .

Comentarii

Ultimă oră