Sari la conținut
de-ce-a-inselato-viorel-lis-pe-oana

Luat la întrebări după ce a fost surprins în compania unei tinere, alta decât soţia lui, Viorel Lis a recunoscut că a înşelat-o pe Oana şi a dezvăluit şi motivul pentru care a făcut acest lucru.

Încolţit de soţia lui, Oana, care îl ameninţă cu divorţul, după ce l-a prins în pat cu o femeie de moravuri uşoare, Viorel Lis a recunoscut că a înşelat-o pe blondă. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru? Fostul edil al Capitalei susţine că partenera lui de viaţă începuse să îl cam neglijeze în ultima perioadă, aşa că a căutat plăcere contra cost.

"Niciodată nu am pus condiţii, niciodată nu am forţat pe cineva să stea cu mine. Aţi văzut ce s-a întâmplat. Atât pot să spun faţă de ce s-a întâmplat. Ea era îndepărtată de mine. Eu nu am voie să o ating pe Oana pentru că are probleme cu coloana, este bolnavă, are depresii. Deci eu eram cam în plus acolo... Nu am luat în calcul că s-ar putea îmbolnăvi aşa când m-am însurat cu ea. Nu eram atât de sigur la început, având în vedere diferenţa de vârstă, am lăsat-o să aleagă ce vrea. Este alegere ei dacă ar renunţa sau nu la mine. Are viaţa ei, are prietenii ei... Eu am probleme cu circulaţia şi cu capul, nu cu alte zone", a mărturisit Viorel Lis la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Comentarii

Ultimă oră