Sari la conținut

Cum să slăbești sănătos și echilibrat – sfaturi pentru brașovence

cum-sa-slabesti-sanatos-si-echilibrat-sfaturi-pentru-brasovence

Nu te mai simți confortabil în pielea ta și simți că a venit momentul să pierzi câteva kilograme? Ei bine, atunci poți să începi chiar azi! Mulți oameni au tendința să apeleze la metode extreme atunci când vine vorba de slăbit, însă acestea nu vor aduce niciodată rezultate pe termen lung. În momentul în care iei această decizie, trebuie să fii echilibrat, consistent și să ai răbdare. Nu te descuraja dacă nu vei vedea acul cântarului mișcându-se atât de mult cât vrei tu într-un timp scurt. Lucrurile bune necesită timp, așa că urmărește acest articol pentru a afla cum să pierzi în greutate într-un mod eficient.


Iată ce trebuie să știi pentru a slăbi sănătos


l Primul lucru pe care trebuie să-l schimbi este alimentația. Aceasta trebuie să fie una echilibrată care să conțină proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase. De asemenea, zahărul trebuie să fie consumat într-o cantitate cât mai redusă, nu să fie neapărat scos de tot din alimentație. Pentru a pierde în greutate, trebuie să fii în deficit caloric, adică să consumi mai puține calorii decât arzi. Totodată, nu uita să consumi cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru că și acesta este un factor deosebit de important, cu nenumărate beneficii pentru sănătate. Când ești la cumpărături, verifică numărul caloriilor produselor, fă o comparație și optează pentru acela cu calorii mai puține.


l Pe lângă o dietă echilibrată, poți adăuga și produse pentru slăbit care au, în primul rând, rol digestiv benefic. Apoi, ele te ajută să arzi mai repede grăsimile prin impulsionarea metabolismului și, totodată, îți reduc considerabil pofta de mâncare. Poți să vezi aici suplimente pentru slăbire de la Biove.ro ce te vor ajuta în lupta ta cu kilogramele și te vor ajuta să-ți recapeți buna funcționare a organismului. De asemenea, dacă vrei să-ți detoxifici organismul, acestea sunt soluția potrivită.

l Un alt aspect ce nu e de neglijat, este sportul. Acesta face o treabă foarte bună în combinație cu cele menționate anterior. Fie că ieși la plimbare în parc, fie că alergi sau mergi la sală, el trebuie să fie nelipsit. Orice demers în sensul acesta va avea rezultate vizibile în timp. Pe lângă faptul că te ajută să slăbești într-un ritm mai rapid, îți oferă o condiție fizică mai bună, și implicit, o stare de bine. Așa că dacă vrei să capeți imunitate, să te tonifiezi și să fii mai sănătoasă, nu uita să faci sport măcar de trei ori pe săptămână.


Pentru că acum ai aflat de ce aspecte trebuie să ții cont atunci când îți propui să slăbești, mai ai doar câteva lucruri de pus la punct. Nu uita să-ți revizuiești lista de cumpărături și să incluzi în ea alimente sănătoase, suplimentele acelea despre care ai citit mai sus și să-ți faci un program pentru sport de la care să nu te abați, dacă vrei să vezi rezultate. Ține minte, înfometarea nu este soluția, iar dacă simți că ți-e foame ascultă-ți corpul și mănâncă ceva. Pentru că dacă nu o vei face, până la urmă vei pune înapoi toate kilogramele pe care le-ai dat jos când te-ai abținut.


Sursa foto: Shutterstock.com

Comentarii

Ultimă oră