Sari la conținut

Cu ce se alege Alina Vidican după divorţul de Borcea

cu-ce-se-alege-alina-vidican-dupa-divortul-de-borcea

Inevitabilul se întâmplă! După lungi luni de agonie, Alina şi Cristi Borcea divorţează. Zilele următoare, cei doi se vor prezenta la notar şi vor semna actele prin care mariajul lor de aproape cinci ani va lua sfârşit.

Plecată în SUA cu cei doi copii pe care-i are cu Borcea, George Alexandru (5 ani) şi Gloria Elena (1 an şi jumătate), timişoreanca s-a gândit bine şi a pus liniştea ei psihică mai presus de orice. Aşa se face că a revenit în ţară şi zilele următoare se va întâlni la notar cu Cristi, pentru a semna actele de divorţ. Şi, dacă cineva are impresia că se va îmbogăţi de pe urma înţelegerii pe care o are cu afaceristul, se înşală.

Concret, Alina Borcea nu se va alege cu prea multe bunuri materiale de pe urma celor 5 ani de căsnicie. Se pare că Alina va primi 10.000 de euro lunar pentru întreţinerea celor doi minori, 120.000 de euro în cont şi va locui în apartamentul de la Miami timp de un an, apoi va trebui să elibereze casa, care, probabil, le va rămâne celor doi copii când ajung la vârsta majoratului.

După finalizarea actelor, Alina va reveni în Florida, iar Cristi, condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, va avea drum liber să se însoare cu Valentina Pelinel, amanta lui de ani buni, femeia cu care are un băiat, Milan Cristian, în vârstă de câteva luni.

sursa: click.ro


Comentarii

Ultimă oră