Sari la conținut
cei-12-piese-care-se-bat-pentru-eurovision-


Paula și Ovi repetă experiența Eurovision și anul acesta, cu piesa "Miracle", cu care s-au calificat în Selecția Națională a concursului, iar lor li se alătură încă 11 artiști, printre care Ștefan Stan, Naomy și trupa Bere Gratis, informează site-ul oficial al evenimentului național.


Astfel, cei 12 finaliști sunt Ștefan Stan feat. Teddy K cu piesa "Breathe", Naomy cu "Dacă tu iubești", Bere Gratis cu "Despre mine și ea", Silvia Dumitrescu cu "Fiorul iubirii", Marcel Crăciunescu cu "Hardjock", Anca Florescu cu "Hearts Collide", Vizi Imre cu "Kind of Girl", Renée Santana & Mike Diamondz cu "Letting Go", Paula și Ovi cu "Miracle", Mirela Vaida Boureanu cu "One More Time", The dAdA cu "Unpredictable" și The Zuralia Orchestra cu "You Know".

"Bucuria generală a fost că cel puțin 20 de cântece au fost excepționale, foarte bine produse și interpretate. Membrii juriului, toți profesioniști, spun că melodiile alese vor aduce, cu siguranță, un plus de valoare calității show-ului de pe 1 martie", a declarat Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision, imediat după încheierea preselecției.

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarița, Andreea Olariu, Alexandra Crăescu, Cezar Dometi se numără printre cei care nu au trecut de preselecția desfășurată pe 19 și 20 februarie.

Melodia câștigătoare va fi aleasă pe 1 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfășurat la Teatrul Dramatic "Sică Alexandrescu" din Brașov.

Concursul cântecului european se va desfășura la Copenhaga, Danemarca, în 6, 8 și 10 mai. România va participa în cea de-a doua semifinală a concursului, cea din 8 mai, alături de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia și Elveția.

Comentarii

Ultimă oră