Sari la conținut

Campania „Fii bucuria mea!” la Colonia 1 Mai, Brașov

campania-fii-bucuria-mea-la-colonia-1-mai-brasov

„Un ghiozdan cât o inimă” - rechizite pentru copiii din Colonia 1 Mai - Daruri cu gândul înfrăţirii între un cartier modern şi un sat izolat!

La început de an şcolar, Parohia Bartolomeu Nord a organizat a patra ediţie a campaniei „Fii bucuria mea!”, desfăşurată sub motto-ul „Un ghiozdan cât o inimă”.

   Astfel, credincioşi ai parohiei braşovene, dar şi alţi donatori, s-au mobilizat şi au dat curs iniţiativei de a le oferi tuturor copiilor de la grădiniţă şi din şcoala primară din Colonia 1 Mai, un impuls simbolic la începutul anului școlar. Toţi cei 112 copii școlari sau preșcolari  din Colonia 1 Mai, au primit câte un ghiozdan echipat complet, precum şi o plasă cu articole pentru igienă (prosop, săpun, pastă şi periuţă de dinţi).


   „Gândul nostru este de a crea o înfrăţire între cele două parohii, mai ales că sunt foarte diferite: una este tipic urbană, alcătuită numai din blocuri noi, iar cealaltă este o comunitate mică, dintr-un sat relativ izolat. Suntem la a patra ediţie a campaniei şi deja am stabilit să mai organizăm anul acesta o acţiune prin care să le oferim acestor copii îmbrăcăminte de iarnă şi echipament pentru ora de sport.

Credem că este o bucurie pentru aceşti copii să simtă că cineva se gândeşte la ei.


   Recunosc că am avut emoţii că vom putea ajuta toţi copiii, pentru că a fost nevoie de o sumă mare, dar cu atât mai mare a fost bucuria şi surprinderea că într-un timp foarte scurt campania a fost încheiată cu succes”, a spus preotul paroh de la Bartolomeu Nord, Costin Butnar.

Comentarii

Ultimă oră