Sari la conținut

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au înţeles în privinta custodiei!

angelina-jolie-si-brad-pitt-sau-inteles-in-privinta-custodiei-

Angelina Jolie şi Brad Pitt au încheiat procesul cu privire la custodia copiilor.

La mai bine de o lună de la anunţul divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, cei doi actori au dat publicităţii un comunicat comun, care anunţă că Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor şase copii. Astfel, toţi copiii vor rămâne în custodia mamei. Înţelegerea a fost semnată, aparent, în urmă cu o săptămână. În document se mai menţionează că Brad Pitt va continua ”vizitarea terapeutică” a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne. Conform dailystar.co.uk, un prieten apropiat de-al lui Brad Pitt a confirmat că actorul vrea cu orice preţ să îi vadă pe toţi cei şase copii.

Fără a oferi detalii suplimentare, în comunicat se face apel la respectarea momentelor dificile prin care trece familia.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014. Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Comentarii

Ultimă oră