Sari la conținut

Adrian Mutu nu se poate căsători cu iubita lui, Sandra

adrian-mutu-nu-se-poate-casatori-cu-iubita-lui-sandra

Lovitură pentru Adrian Mutu. Fostul fotbalist nu se poate căsători cu iubita lui Sandra, femeia care îi va naşte un copil în viitorul apropiat. Justiţia română nu îi recunoaşte lui Mutu divorţul de cea de-a doua soţie, Consuelo, informează B1 TV.

În luna iunie, Mutu le-a solicitat judecătorilor români să recunoscă decizia de divorţ dintre el şi Consuelo, fosta soţie, ținând cont că acesta a fost pronunţat în Republica Dominicană. Potrivit cancan.ro, la acea vreme, fostul fotbalist a spus că se va căsători cu Sandra imediat cum instanţa se pronunţă.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit pe 1 ianuarie, în Cuba, iar alături de ei au mai fost doi prieteni. Evenimentul a avut loc pe o plajă, acolo unde Sandra a fost dusă de fotbalist pentru a cina. Mai mult, Sandra își sărbătorea ziua de naștere chiar în aceeași zi.

În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, însă au divorțat în 2003, iar fotbalistul s-a însurat apoi pentru a doua oară cu modelul dominican Consuelo. Ulterior, a divorțat și de aceasta.

Sursa: www.bv1.ro

Comentarii

Ultimă oră