Sari la conținut

După Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Natalie Portman şi Kevin Costner, la Râşnov va veni un alt actor cunoscut de la Hollywood, Brendan Fraser. Pe platourile deja celebre de la Cheile Râşnoavei, actorul va juca mai multe scene din noua producţie „William Tell 3D“. Pentru prima oară în România filmările vor fi făcut cu tehnologie 3D.

Buget de 27 de milioane de dolari

Filmările pentru noua producţie vor avea loc atât în Elveția, cât și în România, pe Valea Râșnoavei, producătorii semnând deja contractul cu casa de filme românească „Castel Film”. Bugetul total al filmului, primul care se va filma cu tehnologie 3D în România, se ridică la 27 de milioane de dolari. Pe platourile din Valea Rîşnoavei s-au mai turnat filmele americane „Cold Mountain” şi „The Hatfields and the McCoys”.

Actor celebru

Celebrul actor Brendan Fraser s-a lansat cu partituri comice, în filme ca Encino Man (1992) sau George of the Jungle (1997), a jucat în toată seria Mumia, în drama Poveşti din LA/ Crash (2004) sau în eşecul Călătorie spre centrul Pământului (2008). De origine Americano-canadiană, s-a născut în 3 decembrie 1968. Este căsătorit cu actriţa Afton Smith, împreună cu care are trei fii. (A.G.)

Comentarii

Ultimă oră