Sari la conținut
vouchere-cadou-de-la-ratbv-pentru-calatori-

Începeţi ziua cu un cadou de la RATBV, iar apoi puteţi intra gratuit la expoziţia „Moon Impact – o poveste geologică”, organizată la Muzeul de Artă Braşov.

RATBV continuă demersurile de fidelizare a utilizatorilor serviciului de transport public de călători, astfel că vineri, 26 martie 2021, va oferi în mod gratuit 25 de vouchere, fiecare dintre ele pentru câte două persoane, care permit accesul la expoziția „Moon Impact – o poveste geologică”, organizată la Muzeul de Artă Brașov, Centrul Naţional de Cercetare Ştiinţifică din Franţa şi Facultatea de Geologie şi Geofizică Bucureşti.

„Voucherele, primite de RATBV în baza unui parteneriat încheiat cu Muzeul de Artă Brașov, sunt valabile până la finalul desfăşurării evenimentului, respectiv de mâine şi până pe 20 iunie 2021 şi vor fi oferite persoanelor care vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la unul dintre punctele de vânzare situate în terminalele Saturn, Poienelor, Rulmentul, Triaj sau Noua”. a precizat purtătorul de cuvânt al RATBv, Silviu Ștefan.


Acordarea voucherelor va începe cu ora de deschidere a punctelor de vânzare, respectiv ora 6.00, iar fiecărui punct i-au fost alocate un număr de cinci vouchere.

„Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre voucherele de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru studenţi ori donatorii de sânge. De asemenea, pot primi vouchere și clienții RATBV care își vor achiziționa abonamente, cu prețul întreg sau redus, valabile pentru traseele operate de societatea noastră în zona metropolitană.”, a adăugat Silviu Ștefan.


Comentarii

Ultimă oră