Sari la conținut

Vlad Ţepeş, "un erou" pentru dementul din Norvegia

Norvegianul Anders Behring Breivik îl menţionează pe domnitorul român Vlad Ţepeş, la categoria "Eroi europeni" care au luptat împotriva islamizării, în manifestul său publicat pe Internet în ziua în care a comis atacurile de la Oslo, soldate cu cel puţin 93 de morţi.

Maestru al cruzimii.  "Vlad Ţepeş, Cruciat şi erou al românilor, a fost "un geniu al războiului psihologic. Moştenirea sa merită să fie studiată în şcolile de PR, ştiinţe politice, militare, psihologie socială etc. din epoca modernă", scrie Anders Behring Breivik la pagina 244, în manifestul intitulat "2083: O declaraţie europeană de independenţă", semnat cu pseudonimul Andrew Berwick."Ca orice alt conducător, el avea doi inamici: dezordinea internă sau trădarea şi agresorii islamici externi care îi ameninţau ţara. El a reuşit să-şi învingă inamicii externi, folosind acelaşi nivel de cruzime ca orice alt conducător din vremea sa, dar el era un adevărat maestru al ÎNSCENĂRII cruzimii pentru a obţine efectul maxim. El era cel mai mare maestru al imagologiei, cu sute de ani înainte ca această ştiinţă să fie descoperită şi teoretizată", continuă textul.
A plănuit atacul nouă ani. Autorul atacurilor de la Oslo a fost audiat ieri de judecători, cu uşile închise. Norvegianul a recunoscut că este autorul dublului atentat, dar a pledat nevinovat, spunând că lupta contra "marxismului cultural" şi a musulmanilor care vor să preia puterea în Europa. El a mărturisit că a plănuit atacurile din Norvegia încă de acum nouă ani, când a înfiinţat o organizaţie secretă la Londra. În cadrul mai multor întâlniri, desfăşurate în capitala Marii Britanii din 2002 încoace, Breivik şi alţi fanatici de extremă dreaptă au pus la cale planul de a "devasta societatea norvegiană", notează publicaţia.Acum, poliţiştii britanici vor să afle dacă unii extremişti britanici au legătură cu Breivik.

Cavaler Templier. Mai mult acesta a încercat să reînfiinţeze Cavalerii Templieri din secolul XII, ca o organizaţie teroristă secretă, şi le cerea adepţilor să poarte uniforme de tip militar şi să înlăture musulmanii din Europa până în 2020. Breivik, care şi-a alocat titlul de Comandant Cavaler Justiţiar, a întocmit un plan care include detalii privind crearea unor arme biologice.

Arestat. Judecătorii au decis ca Anders Behring Breivik să rămână în custodia poliţiei încă opt săptămâni, adică până pe 26 septembrie, pentru că ar exista riscul ca suspectul să distrugă probele, dacă va fi eliberat. Dacă va fi găsit vinovat de acte de terorism riscă până la 30 de ani de închisoare.

Comentarii

Ultimă oră