Sari la conținut

Victor Ponta (foto) a declarat miercuri, invitat la Antena 3, că o uniune cu PDL este imposibilă.
„Avem o experienţă recentă, o experienţă care a început în decembrie 2008 şi s-a încheiat în septembrie 2009, o experienţă traumatizantă pentru PSD şi, în general, pentru scena politică.[...] Prima dată, ai voie să greşeşti. Am încercat, în nici un caz nu îl acuz pe Geoană; am fost toţi cei din PSD şi cei din PDL care am mers «Haideţi să încercăm această mare coaliţie!». A fost un lucru care nu a funcţionat şi nu va funcţiona, motiv pentru care nimeni, nici din PSD, nici din PNL, nu îşi mai doreşte o alianţă cu Traian Băsescu şi cu PDL. Ne-a păcălit pe rând: pe liberali în 2005, 2008, pe noi în 2009", a declarat Victor Ponta.
Referitor la speculaţiile lui Sebastian Lăzăroiu, potrivit cărora  liderul PSD nu va ajunge premier, Ponta a răspuns ironic. „Eu nu cred că în 2012 trebuie să duc războaie cu Traian Băsescu sau cu Evenimentul zilei (...) În presă s-au cam vândut toți", a mai spus Ponta, care nu este îngrijorat că partidul său a scăzut în sondaje.
„Cu Teodorescu am lucrat și eu și ne dădea și 80% și am luat apoi bătaie. 2012 nu mai e an de sondaje, ci de bătălie. Dacă avem 1% în sondajele pedeliștilor avem obligația să construim o alternativă“, a arătat Ponta, subliniind apoi că cei aflați la putere încearcă pe toate părțile să spargă USL, aceasta fiind singura șansă a PDL să câştige.

Comentarii

Ultimă oră