Sari la conținut

După 10 ianuarie, tarifele la marile hoteluri din Poiană şi de pe Valea Prahovei vor fi ceva mai mici.

Până atunci, prețurile rămân în continuare sus, deoarece în stațiuni sunt aşteptaţi mulți moldoveni, ucraineni sau ruși care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi.
După 8 ianuarie, hotelurile fac o serie de reduceri la cazare. Astfel, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov, de patru stele, o cameră dublă în care este inclus şi micul dejun va costa 90 de euro faţă de 350 de euro în prezent. La hotelul Alpin, de patru stele, reducerile de peste 10% se fac în general pentru grupurile organizate şi serviciile solicitate, potrivit Agerpres.
Şi hotelurile controlate de George Copos din Poiana Brașov fac reduceri la pachetele de servicii. Camera dublă la unitățile de patru stele costă 210 euro, preţ în care intră și micul dejun, 120 de euro la unitățile de trei stele.
La Hotelul Rozmarin din Predeal, după 8 ianuarie, o cameră dublă va costa 240 de lei cu mic dejun faţă de 300 de lei în prezent.
Reduceri vor fi şi la Hotelul Orizont, de patru stele, începând cu 10 ianuarie, când, pentru o cameră dublă, se va plăti 320 de lei, faţă de 400 în prezent, preţ care include micul dejun şi accesul la SPA, potrivit Agerpres.(L.A.)

Comentarii

Ultimă oră