Sari la conținut

Comasarea alegerilor locale cu cele generale e o parşivenie pe care  văd că Ponta e gata s-o ia în bot, ca fraierul. Pentru că parlamentarele  se vor transforma uşurel într-un fel de locale, unde vătafii pedelici,  cu buzunarele doldora, vor face pîrtie. Cum se va întîmpla asta?  Iac-aşa…

1. Primarii vor spoi din vreme casele, zidurile, cîinii comunitari şi  băncuţele portocalii în verde prăzuliu. Că oranjada s-a borşit.

2. Aceiaşi primari, baroni şi baroneţi, vor pune candidaţi numai  slugi de încredere din ograda proprie. Inclusiv afaltatori şi bordurişti  loco. Fără mutre dubioase de la centru.

3. Nici-un ministru sau fruntaş de la partid nu va călca prin  bătătura primarului sau şefului de CJ. Ca să nu facă fraierii legătura  cu politica de cacao a guvernoiului.

4. Acţiunea “morcovul şi băţul” se va abate peste primarii opoziţiei.  Un morcovel de le Udrea şi-un cataroi de la vătaful pedelist local. Cu  sprijinul organelor. Care va face gît, va fi ras, tuns şi frezat.

5. Toate tunurile băsiste vor fi pe liderii opoziţiei. Că le curg  mucii în ciorbă. Că sînt de porc. Iar USL-ul e cîh, bleah, naşpa, un  anus contra naturii.

6. Şefii de instituţii din teritoriu vor primi ordin de zi pe  unitate. Totul pentru front, totul pentru victorie! Şi vor fi instruiţi  din vreme cum să-i beştelească pe funcţionari, ca să se alăture cauzei.

7. Ăia care merg la parlament vor marşa doar pe chestii locale.  Adică, senatorul le va explica poporenilor din circumscripţie cum le va  asfalta el străzile şi le va planta panseluţe, cu mîna primarului, iar  deputatul le va promite sătenilor o biserică nouă în curtea fiecărei  şcoli dărăpănate, cu mînuţa Udrei.

8. Ajutoarele şi pomenile vor fi pregătite din vreme, conform unui  grafic de livrare, pe zile şi pe zone. În ziua Z,  camioanele şi  microbuzele vor sta cu motoarele turate, gata de plecare în cursă.

9. DNA va îndeplini întocmai şi la timp ordinul comandantului suprem: pe ei, pe mama lor!

10. Presa şi bloggerii de partid şi de stat, plus intelectualii din  dotare, vor avea nobila sarcină de a-i împroşca necontenit cu materii  fecale pe trădătorii de neam şi de ţară din opoziţie, mama lor de  chiaburi care sug sîngele poporului!

Vă rog respectuos să recitiţi aceste rînduri la anul, mai spre Crăciun. de Adrian Teacă

Comentarii

Ultimă oră