Sari la conținut

Tupeu de cocalar care-ţi vinde o cutie goală pe post de iphone

Hotărât lucru, Băsescu a început să dea rateuri. Mari. Groteşti. Pe măsură ce paranoia sa de providenţial carpato-danubiano-pontic se instalează tot mai vârtos. S-o fi gândit, în stilul său de şmenar politic, o fi fost consiliat prost, o fi fost un impuls mahmur, n-avem de unde şti, dar faza cu Arafat, “duşmanul reformei”, îl face un personaj de nuvele şi schiţe. Un Dandanache altoit cu Rică Venturiano şi Nae Girimea.
Nu mai are suflu şi imaginaţie pentru lovituri devastatoare, date cu tupeul cocalarului care-ţi vinde la colţul străzii o cutie goală pe post de iphone. Cum altfel poţi judeca rocada Arafat – Ciuhodaru? A încercat să-l facă de băcănie pe doctor, aruncând jegos ideea că nu acesta a creat SMURD-ul, ci… poporul român, apoi l-a plantat la sănătate pe ipochimenul acesta slinos, de care uslaşii trebuie să se felicite că au scăpat! Metodă mai bună de a-şi da cu tesla în cojones, nici că putea găsi.
A trebuit să pună UDMR-ul piciorul în prag, pentru a o scoate pe această clonă jalnică a lui Geoană din minister. După o zi! Cine-a mai rămas de murdărit? Foarte puţini. Poate un Isărescu să mai intre în malaxorul acesta pestilenţial. Dacă guvernatorul va mişca în front, fiţi siguri că va fi împroşcat cu zoaie. De la pupitrul prezidenţial, cu steaguri în spate. Individul n-are nici un Dumnezeu. N-a creat nimic, doar a demolat. Singura lui mare realizare e EBa. de Adrian Teacă

Comentarii

Ultimă oră