Sari la conținut

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) lansează în mai multe oraşe din ţară, precum şi la Braşov, campania de testare gratuită a hepatitei de tip B, pentru mai multe grupe de risc.

Vor putea beneficia de analize gratuite de detectare a virusului hepatic femeile însărcinate şi pacienţii cu hemofilie, cancer, tuberculoză, colită ulceroasă, Boala Chron, poliartrită reumatoidă, psoriazis, artrită psoriazică, spondilită ankilopoetică, precum şi persoanele cu transplant.

Cei care doresc să se testeze şi se încadrează în categoriile respective pot trimite e-mail la adresa apahromania@yahoo.com sau se pot adresa reprezentanţilor zonali APAH-RO (0725219120     camelia.vlad@hepato.ro).  APAH-RO va expedia apoi voucher-ul, care conferă gratuitate la testare,  către medicul pe care pacientul îl va indica, indiferent de  specialitate, fiind obligatorie parafa medicală a acestuia.

Dacă în urma testării va fi descoperit virusului hepatitic B în organism, pacienţii vor fi îndrumaţi către medicii specialişti, după caz, pentru continuarea investigaţiilor.

În Braşov, punctul de recoltare se află pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 49.

Comentarii

Ultimă oră