Sari la conținut

Preşedintele României şi ministrul Turismului, Elena Udrea, apar într-un tablou pictaţi goi puşcă, în rolul lui Adam şi al Evei. Tabloul este expus la un muzeu din Piteşti şi este realizat de un artist naiv din Iaşi. Traian Băsescu este reprezentat gravid, iar în rolul şarpelui apare Ion Iliescu, care are pe frunte emblema comunismului, Secera şi ciocanul. Un alt tablou al pictorului Calistrat Robu este la fel de scandalos. Intitulat "Moartea celor care au creat criza", în tablou apare Traian Băsescu mort, în coşciug.

Săptămâna trecută jurnaliştii de la pressalert.ro au publicat fotografii cu un tablou în care Băsescu apare pe post de Budha, iar Emil Boc pe post de albinuţă.

Pentru Elena Udrea nu este prima apariţie într-un tablou. Anul acesta, o pictură înfăţişând-o pe doamna ministru stând într-un telescaun, alături de Gheorghe Ştefan, a fost expus la Galeriile "Lascăr Vorel" din Piatra Neamţ. În tablou, Udrea este aşezată între picioarele primarului din Piatra Neamţ şi are vizibilă o porţiune din lenjeria portocalie. (A.M.)
credit foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

Ultimă oră