Sari la conținut

Şumudică este noul antrenor al echipei FC Braşov - Isăilă pleacă!

Marius Şumudică este noul antrenor al Braşovului. El a semnat cu  gruparea de sub Tâmpa, un contract valabil pentru următoarele două  sezoane. Patronul galben-negrilor, Ioan Neculaie, l-a deturnat pe  Şumudică din drumul către FCM Târgu Mureş. Fostul technician al celor de  la Astra, s-a oprit la Braşov, în drumul său către Tg Mureş şi s-a  întâlnit cu patronul braşovenilor. Cei doi s-au înţeles şi astfel Marius  Şumudică a semnat un contract valabil pe două sezoane cu gruparea de  sub Tâmpa. El va conduce mâine antrenamentul stegarilor.

Isăilă se desparte de stegari. Marius Şumudică va  veni la Braşov împreună cu staff-ul său. El va lucra cu antrenorul  secund Gabriel Vochin şi cu preparatorul fizic Bebe Bărbulescu. Se pare  că antrenor cu portarii va rămâne Andrei Şanta. Astfel Braşovul se va  despărţi de preparatorul fizic Feri Bajko şi de antrenorii Ioan Naghi,  Adrian Szabo şi Daniel Isăilă. „Am aflat totul din presă, fiindcă pe  mine nu m-a anunţat nimeni nimic. Nu mă aşteptam să păţesc aşa ceva, mai  ales că echipa a jucat bine în ultimele meciuri, dar, din păcate, am  avut ghinion în multe cazuri. Asta e, mie nu-mi reproşez nimic, fiindcă  norocul nu-l poţi antrena. Cu Marius Şumudică sunt dispus să lucrez,  numai dacă îmi va fi secund. Totuşi, eu îi urez mult succes şi să ducă  echipa cât mai sus, fiindcă FC Braşov a fost, este şi va rămâne,  formaţia mea de suflet. Poate în viitor voi reveni aici, fiindcă nu ştii  ce-ţi rezervă viitorul, dar acum sunt mâhnit pentru că nimeni nu a avut  bărbăţia să-mi spună în faţă că nu mai are nevoie de serviciile mele”, a  declarat Daniel Isăilă.


Şumudică e încrezător. Marius Şumudică vrea să  schimbe menatlitatea jucătorilor de la FC Braşov. „Eram pregătit să  negociez cu Târgu Mureş, dar am primit o ofertă de la Braşov cu care am  semnat pe două sezoane. Nu ştiu dacă voi putea schimba situaţia de la  echipă peste noapte, dar voi încerca să imprim o mentalitate de  învingători jucătorilor. Etapa care urmează la Sibiu vom încerca s-o  câştigăm. La Braşov este un lot foarte bun, sunt jucători buni, iar eu  cred că mă voi înţelege bine cu toţi având în vedere faptul că vorbesc  bine portugheza. Nu este un meci al orgoliilor cel împotriva Astrei din  etapa a 16-a. M-am simţit foarte bine cât am stat acolo, iar cu  jucătorii am rămas în relaţii foarte bune” , a declarat Marius Şumudică


Îl recomandă rezultatele. Patronul stegarilor, Ioan  Neculaie este convins că a făcut cea mai bună alegere când l-a numit pe  Şumudică principal la FC Braşov. „Şumudică nu are nevoie de prezentare,  fiindcă îl recomandă rezultatele. Credeţi că îl aduceam dacă nu  consideram că este omul potrivit pentru echipă în acest moment? Sunt  convins că ne va aduce multe puncte, fiindcă el pe oriunde a fost, a  arătat că este foarte bun. Pe lângă Rapid, a făcut treabă excelentă şi  la Astra şi la Bistriţa. Eu mi l-am mai dorit, dar semnase deja cu  Kavala în acea perioadă”, a declarat Ioan Neculaie. (R.T.)

Comentarii

Ultimă oră