Sari la conținut

Galben-negrii nu vor să „strice” seria jocurilor cu rezultate pozitive şi sunt decişi să scoată maximum posibil şi vineri seară, în deplasarea de la Chiajna, cu cei de la Concordia!
Nu va fi uşor la Chiajna. Antrenorul lui FC Braşov, Daniel Isăilă, spune că este important ca jucătorii săi să rămână în continuare concentrați pentru a obține victoria în meciul cu formația Concordia Chiajna. „Sper ca băieţii să se recupereze după meciul cu Bacăul în care ne-am făcut singuri viața grea. Sunt convins că ne aşteaptă un meci dificil la Chiajna. I-am studiat cu atenție şi sunt convins că nu va fi un meci uşor. Trebuie să dăm totul în teren în acest meci din care trebuie să obținem maximum.” este de părere principalul stegarilor.
Echipă incomodă, dar de bătut! „Chiar dacă are doar trei puncte în clasament, Concordia Chiajna este o echipă incomodă, care a pus probleme tuturor echipelor cu care a jucat în acest campionat”, a declarat Daniel Isăilă. Chiajna nu va putea alinia în jocul cu FC Braşov, cel mai bun unsprezece. Nae şi Iordache au fost eliminați marți în jocul din Cupa României, cu Petrolul Ploieşti şi vor sta doar în tribune. Meciul Concordia Chiajna – FC Braşov, contând pentru etapa a 8-a a Ligii I, se va disputa vineri seară,  de la ora 20.15.
Fluieră Popa. Arbitrul Cătalin Popa (Piteşti) a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor să conducă la centru partida dintre Concordia Chiajna şi FC Braşov.  Popa va fi ajutat la cele două tuşe de Mircea Orbuleț şi Vlad Bâlrleanu, ambii din Bucureşti, iar rezervă de arbitru a fost delegat Florin Miron din Bucureşti. Observatori pentru acest meci vor fi Vasile Avram din Bucureşti şi Mircea Dancu din Sibiu. Partida Concordia Chiajna - FC Braşov, contând pentru etapa a 8-a a Ligii I, se va disputa  astăzi de la ora 20.15.

Liga I, etapa a 8-a

Vineri 23. 09
Concordia Chiajna – FC Braşov  20.15,     GSP Tv
Oţelul Galaţi – CS Mioveni  21.30, Digi Sport
Sâmbă 24.09
Universitatea Cluj – Ceahlăul Piatra Neamţ  19.00, Digi Sport
Rapid – CFR Cluj , 21.00 Digi Sport
Duminică 25.09
Sportul Studenţesc – Steaua , 17.00 Digi Sport
FC Vaslui – Voinţa Sibiu , 19.00 Digi Sport
Petrolul Ploieşti – Dinamo, 21.30, Digi Sport
Luni 26.09
Pandurii Târgu Mureş – Astra Ploieşti , 19.00, TVR 1 şi Dolce Sport
Gaz Metan Mediaş – FCM Târgu Mureş, 21.30, Digi Sport

Comentarii

Ultimă oră