Sari la conținut

Stegarii vor juca la victorie cu trupa lui „Pinalti”

Legiunea portugheză a celor de la FC Braşov a pus gând rău Ceahlăului!

Jucătorii lui FC Braşov spun că au trecut peste şocul înfrângerii cu Concordia, din etapa cu numărul 8: 1-2, pe terenul de la Chiajna, după ce au condus cu 1-0. Fotbaliştii lui Daniel Isăilă speră să se revanşeze în faţa propriilor suporteri, luni, când pe Tineretului va veni Ceahlăul Piatra Neamţ.
„Şocul” Chiajna a trecut. Galben-negrii au trecut peste înfrângerea de la Chiajna, şi au acum „tunurile” îndreptate spre următorul adversar: Ceahlăul Piatra Neamț. Portughezul din linia mediană a Braşovului, Bruno Madeira, spune că luni echipa va da totul pentru victorie! „Noi vrem ca fiecare meci pe care îl jucăm să îl câştigăm. Nu s-a întâmplat aşa la Chiajna. A fost un şoc, dar a trecut. Cu Ceahlăul vom face tot posibilul să câştigăm” a declarat Madeira.  
Comeback Viveiros! La rândul său, mijlocaşul Nuno Viveiros se aşteaptă la un meci dificil cu Ceahlăul şi este fericit că face din nou parte din lotul ardelenilor. "Sunt bucuros că am revenit la FC Braşov, echipă la care m-am simţit foare bine sezonul trecut. Am avut şi câteva probleme de familie, însă până la urmă sunt fericit că am ajuns la o înţelegere cu cei din conducerea clubului, iar zilele următoare voi semna contractul. Eu îmi doresc să revin cât mai repede pe teren, însă antrenorul va decide când voi fi pregătit să joc. Eu trebuie să mă pregătesc cât mai bine şi apoi va veni şi momentul în care voi juca. Toate meciurile din campionat sunt dificile, aşa că nu va fi uşor nici cu Ceahlăul. Venim după eşecul de la Chiajna, unul nemeritat, astfel că trebuie să strângem rândurile şi să dăm totul pentru victorie. Jucăm acasă şi nu ne gândim decât la cele trei puncte puse în joc. Am găsit aici un grup bun, cu mulţi jucători noi, iar atmosfera este bună", a declarat Nuno Viveiros.
Bilete, de sâmbătă. FC Braşov anunță că  biletele pentru partida cu Ceahlăul vor fi puse în vânzare sâmbătă,  la magazinul oficial al clubului deschis şi duminică între orele 10-21.   Luni, în ziua meciului, biletele se vor putea procura, începând cu ora 10, doar de la casele de bilete de la stadionul Tineretului. Meciul dintre FC Braşov şi Ceahlăul Piatra Neamț, contând pentru etapa a 9-a a Ligii I,  se va disputa luni, 3 octombrie, de la ora 19.00. Prețurile biletelor pentru meciul cu Ceahlăul sunt următoarele: peluză, tribuna a II-a şi tribuna I  -10 lei, sectoarele S şi T - 25 lei, fotolii - 100 lei.

Liga I, etapa a 9-a :

Vineri, 30 Septembrie
19:00 Astra Ploieşti -Sportul Studenţesc
21:30 FCM Târgu Mureş - Pandurii Tg. Jiu
Sâmbătă, 1 Octombrie
19:00 Gaz Metan Mediaş -"U" Cluj
21:30 Dinamo - Concordia Chiajna
Duminică, 2 Octombrie
17:00 Voinţa Sibiu – Rapid
19:30 CFR Cluj - Petrolul Ploieşti
21:30 Steaua - Oţelul Galaţi
Luni, 3 Octombrie
19:00 FC Braşov - Ceahlăul Piatra Neamţ
21:30 CS Mioveni - FC Vaslui

Comentarii

Ultimă oră