Sari la conținut

Rugbistul pugilist

Rugbistul Noii Zeelande Sonny Bill Williams a câştigat titlul de campion la box al Noii Zeelande la categoria grea, la Hamilton, după ce l-a învins pe Clarence Tillman, în prima repriză, în urma deciziei arbitrului. Williams, în vârstă de 26 de ani, a câştigat al cincilea meci la profesionişti din cinci disputate, între care trei prin KO. Campion mondial la rugby în 2011, Sonny Bill Williams a câştigat meciul după un minut şi 50 de secunde. Williams are în contractul cu Federaţia neo-zeelandeză de rugby o clauză care îi permite să aibă şi o carieră de boxer.

Game, Set, Match!

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, cap de serie numărul 8, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Cali din Columbia, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari. Cadanţu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-0, pe Annalisa Bona din Italia şi va juca în faza următoare a competiţiei cu Petra Rampre din Slovenia. Jucătoarea Alexandra Dulgheru, a doua favorită a competiţiei, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Sharon Fichman din Canada şi va juca, în faza următoare, cu Ines Ferrer-Suarez din Spania. Tot în runda inaugurală de la Cali, sportiva Edina Gallovits-Hall a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-1, de Leticia Costas-Moreira din Spania.

Bute se bate cu Froch!

După aproape două luni în care s-au purtat discuţii intense cu privire la viitorul adversar al lui Lucian Bute, se pare că dilema s-a rezolvat, iar cel cu care va urca în ring la sfârşitul lui aprilie sau începutul lui mai este britanicul Carl Froch. Aflat în impas, Lucian Bute a găsit salvarea chiar de la cei de la IBF, care l-au desemnat pe Carl Froch challenger obligatoriu la titlul mondial la categoria supermijlocie, decizie luată şi confirmată chiar de clasamentul dat pentru luna ianuarie. Conform regulamentelor IBF, Bute are 90 de zile la dispoziţie pentru a-şi apăra centura de campion în faţa challengerului.

Comentarii

Ultimă oră