Sari la conținut

Mutu, cu inima  la Florenţa

Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat că îi îmbrăţişează pe fanii formaţiei AC Fiorentina pentru afecţiunea pe care o au faţă de el şi pentru susţinerea care i-au arătat-o în cei cinci ani petrecuţi la Florenţa. „Îi îmbrăţişez pe fanii Fiorentinei pentru afecţiunea pe care o au faţă de mine şi pentru susţinerea pe care mi-au arătat-o în cei cinci ani petrecuţi acolo. Fiorentina este o echipă bună, lucrurile s-au schimbat şi echipa trebuie să primească timp, la fel ca şi antrenorul Delio Rossi. Suporterii trebuie să înţeleagă că nu mai este aceeaşi echipă ca în vremea lui Cesare Prandelli şi trebuie timp. Santiago Silva nu are tehnica mea, nici pe cea a lui Jovetici, dar are o inimă mare şi dacă va marca...Sunt sigur că golul va veni repede pentru el", a spus Mutu. Adrian Mutu, în vârstă de 32 de ani, a evoluat la Fiorentina în perioada iulie 2006 - iunie 2011.

Miau, Miau, Miau!”

Finanţatorul stelist Gigi Becali şi-a lăudat echipa după victoria repurtată pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. „Miau, miau, miau! I-am năucit! Echipele cărora le e frică, când au 2-1 se retrag. Echipele mari când au 2-1 marchează al treilea gol, pasează, te năucesc. Asta înseamnă o echipă mare, Steluţa. Felicitări Ilie! Eu nu mergeam pe mâna lui Nikolici, dar a dat o pasă de gol, a jucat foarte bine. Eu credeam că greşeşte cu Nikolici. Dar «a greşit» pe mâna lui, înseamnă că e deştept. I-am bătut ca hingherii pe câinii vagabonzi. Din câini au devenit miau, miau, pisicuţe. O să vedeţi, toată săptămâna voi vorbi de victoria asta. Dacă Steaua ia campionatul, va fi o revoluţie, o sărbătoare în toată ţara", a spus Becali.

Cea mai frumoasă victorie

Tehnicianul echipei Steaua Bucureşti, Ilie Stan, a declarat după victoria din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 3-1, că este cea mai frumoasă victorie din cariera sa de antrenor. „Este o victorie importantă pentru noi. Acest joc putea salva turul de campionat. E cea mai frumoasă victorie din cariera mea de antrenor şi vreau să-i felicit pe jucători pentru că au demonstrat că sunt valoroşi. Rusescu a înţeles că trebuie să joace simplu şi sper să o ţină tot aşa. Dacă reuşim să câştigăm şi meciul cu CFR Cluj situaţia se va schimba total. Nu le-am cerut să joace pentru mine, eu am avut tot timpul poziţia consolidată, pentru că domnul Becali spusese că nu se pune problema să fiu demis", a afirmat Stan.

Umiliţi de stelişti

Steaua a învins în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XVI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a „alb-roşiilor" pe teren propriu în actualul sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Raul Rusescu "22, "59 şi Mihai Costea "90+2, în timp ce pentru gazde a înscris Marius Niculae, în minutul 20, din penalti.

Comentarii

Ultimă oră