Sari la conținut

Social-democraţii braşoveni continuă protestele

România fierbe şi Braşovul protestează neîntrerupt de şapte zile, iar din partea guvernanţilor ...nicio vorbă despre manifestaţii. Este lipsă de respect şi sinucidere curată. Asta spun pesediştii braşoveni care mai precizează că nu au de gând să se oprească din protestul care are aceleaşi revendicări cu cele ale oamenilor aflaţi în stradă: Jos Băsescu, jos Guvernul şi vrem alegeri anticipate!“Este lipsă de respect a guvernanţilor pentru că democratic ar fi să ia o decizie, să ia în calcul demisia, organizarea de alegeri anticipate. Va fi sinucidere curată din partea Guvernului dacă nu acceptă propunerile opoziţiei şi a manifestanţilor din stradă, spune Constantin Niţă preşedinte PSD Braşov.

Social-democraţii braşoveni îi invită pe cei de la putere să se uite şi să ia exemplul grecilor, italienilor şi spaniolilor care au detensionat situaţii asemenătoare doar prin schimbarea guvernanţilor.


“Noi avem luni, după cum bine ştiţi, o sesiune extraordinară a parlamentului, convocată pentru a dezbate acestă situaţiei. Dacă guvernanţii în urma acestei dezbateri nu vor demisiona sigur ne vom continua protestele noastre fie în stradă fie în Parlament prin mijloace evident democratice şi parlamentare”, mai spune Niţă.

Se mai ia în calcul introducerea unei noi moţiuni de cenzură şi după cum a spus şi preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu în cadrul mitingului de Joi din Capitală, şi pesediştii braşoveni spun că se gândesc la varianta renunţării pe o perioadă limitată sau definitivă la calităţile sau activităţile de parlamentari, acţiuni care să contribuie la detronarea actualului Guvern, a mai completat preşedintele PSD Braşov.(S.F.)

Comentarii

Ultimă oră