Sari la conținut

„Ştim că eşti chior, nu surd!“ i-au strigat românii ieşiţi în stradă matelotului eşuat pe apa Dâmboviţei. Traian Băsescu, suspect de mult iubitul preşedinte din sondaje, a dat bir cu fugiţii. Să se fi speriat, în sfârşit, marinelul de propriile prostii? Sau încă hăhăie de proştii de români care stau şi îngheaţă în stradă, cărora le-a ajuns cuţitul la os?
Sau i-a susurat blond Elena Udrea  că mai bine stă dracului pitit, că nu se ştie, iar prostimea din stradă nu mai pune botul la o sută de lei în plus la pensie... Poporul a ieşit în stradă sătul de corupţia care a ajuns să conducă România. Nu ştim unde şi-a băgat Băse ardeiul iute cu care ameninţa că-i „arde“ pe corupţi, dar în niciun caz nu s-a bătut cu corupţii, cei mai mari fiind cei crescuţi sub aripa sa, în PDL.
Apoi, să nu-l uităm pe Băsescu în postura celor tei maimuţe taoiste: „Cea care nu vorbeşte“, „Cea care nu aude“ şi „Cea care nu vede“. Simbolul taoist  este folosit atunci când vrem să arătam că nu vrem să lăsăm imoralitatea să intre în treburile noastre, adică practic ne spălăm pe mâini de toată vina. Numai că matelotul procedează exact invers...

Comentarii

Ultimă oră