Sari la conținut

Sancţiune pentru căpitanul echipei de hochei Corona Braşov

În urma scandalului care a avut loc la finalul meciului de duminică, dintre Corona Fenestela 68 Braşov şi Steaua Rangers, căpitanul echipei de sub Tâmpa, s-a ales cu o sancţiune drastică: suspendare până la 31 decembrie 2012! Josef Adorjan, căpitanul echipei de hochei pe gheaţă Corona Braşov, a fost suspendat pentru o perioadă de nouă luni. Stelistul Cătălin Berdilă, al doilea jucător implicat în incidente, va sta pe tuşă timp de şase etape.
Nici clubul nu a scăpat! La finalul meciului Corona Fenestela 68 Braşov – Steaua Rangers, scor 15-0, Josef Adorjan a avut o altercaţie cu Cătălin Berdilă la vestiare. Oficialii celor de la Steaua au sunat chiar la serviciul de ugrenţă 112, pentru a chema echipajul de Poliţie! Adorjan şi Berdilă avuseseră un conflict şi în timpul meciului. Din câte se pare, totul a plecat de la gesturile de maidan ale lui Berdilă, care l-a scuipat pe căpitanul Braşovului.  Pentru incidentele consumate, cele două cluburi au fost amendate cu câte 1.000 de lei.
Antrenamente la Galaţi. Hocheiştii de la Corona Fenestela 68 Braşov au susţinut miercuri ultimul meci din barajul de calificare în semifinalele Ligii Naţionale. După 3-1 marţi, miercuri dimineaţa, formaţia antrenată de slovacul Andrej Rajcak s-a impus cu scorul de 11-7. Miercuri, pentru Corona Fenestela 68 Braşov au marcat Barinka 2, Balint 2, Imecs, Borsos, Pal, Fodor, Nagy Csaba, Filip şi Peter Zsolt. În jocul de ieri, a revenit în formaţia de sub Tâmpa Nagy Csaba, care şi-a ispăşit cele 2 etape de suspendare primite.
Obiectiv îndeplinit. În aşteptarea jocurilor cu Steaua, banca tehnică a Braşovului s-a declarat mulţumită în special de faptul că nu au mai survenit şi alte acidentări în lot. "Am avut obiectivul să obţinem 2 victorii şi să scăpăm fără alţi jucători accidentaţi, ambele obiective au fost îndeplinite şi asta mă bucură. Aceste 2 jocuri nu le-am putut folosi ca jocuri de pregătire pentru semifinala cu Steaua, pentru că ne-au lipsit mai mulţi jucători. Din acest moment, ne gândim doar la meciul de vineri, când vrem să facem o figură frumoasă" a declarat principalul Andrej Rajcak. `Meciurile de la Galaţi au decurs ca două jocuri de pregătire pentru ambele echipe. Galaţiul se pregăteşte pentru semifinala cu Ciucul, iar noi ne gândim deja la semifinala cu Steaua. E bine că am scăpat fără accidentări şi că toţi jucătorii au beneficiat de minute pe gheaţă" a declarat şi secundul Antal Elod. Primul joc din semifinalele campionatului naţional, dintre Corona Fenestela 68 Braşov şi Steaua Rangers Bucureşti, va avea loc vineri, de la ora 19.00, pe patinoarul Olimpic din parcul Tractorul.

Comentarii

Ultimă oră