Sari la conținut

Un tânăr braşovean s-a aruncat în gol de la etajul 8 al blocului în care locuia, pe Calea Bucureşti. El nu a lăsat un bilet de adio prin care să explice motivele care l-au împins să facă acest gest. În jurul orei 9 dimineaţa un tânăr braşovean, în vârstă de 28 de ani s-a aruncat, complet dezbrăcat, de la balconul imobilului în care trăia alături de fratele său mai mic. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă, cu multiple fracturi şi leziuni la organele interne.  „Pacientul a fost adus în stare extrem de gravă. Cu tensiune mică, în comă, cu traumatism cranian, toracic, ficatul şi splina rupte”, ne-a spus Ioana Chiţea - purtător de cuvânt UPU Braşov. „Îl ştiu de mult că doar locuiesc de foarte mult timp în blocul ăsta. Dar nu cred că avea niciun motiv să se arunce. Mi se pare foarte ciudat”, ne-a spus un vecin. „Avea ceva datorii. Tot vin de pe la finanţe, dar sigur, nu ştiu. Nişte firme, nu ştiu. Că de la finanţe veneau”, a declarat un alt vecin.

Consuma droguri. Tânărul trăia într-o familie dezbinată. Mama lucrează în Italia, iar tatăl a murit în urmă cu câţiva ani. Nici cu fratele lui nu se înţelegea prea bine, spun anchetatorii. Cu toate acestea, unii vecini  îl vedeau un băiat la locul lui şi care nu făcea probleme în bloc. „Era cuminţel. Nu am ce să vă spun eu prea mult. Nici nu prea stau eu pe aicea. Am auzit doar o bubitură, în rest nimic”, ne-a spus un martor.
Braşoveanul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să explice de ce a decis să îşi pună capăt zilelor. Se pare că tânărul era consumator de droguri şi nu era la prima tentativă de suicid. „Consuma droguri. A avut probleme şi ştiu că a fost internat la Buzău. Prostia tinerilor care se droghează. Cel puţin aşa am auzit că se droga”, a spus un alt vecin. „Cert este că tânărul este cunoscut în evidenţele noastre ca şi consumator de etnobotanice , ceea ce vă pot spune până la acest moment. În decursul timpului el a creat probleme de ordinea şi siguranţa cetăţenilor în imobilul în care locuia, de pe Calea Bucureşti”, a declarat comisar şef Ion Necşulescu - şeful serviciului cabinet IPJ Braşov. Tânărul de 28 de ani a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Clinic de Urgenţă

Comentarii

Ultimă oră