Sari la conținut

GANDUL: De ce iubim România. Pe americanul Sam, Ardealul îl face să plutească: "Sunt mai român decât tine care nu ştii decât să te plângi!"
Sam cel Român locuieşte de mai bine de 7 ani la Cluj şi se recomandă "regele României, mai român decât tine". A hotărât să se stabilească aici după ce a făcut mai multe excursii şi s-a convins că cel mai bun loc în care poate trăi este România pentru că "are tot: mare, munţi, oraşe frumoase, aer proaspăt, apă bună, mâncare sănătoasă, femei frumoase".

EVZ: Pistolul crizei elene, la tâmpla României
Consecinţele unui răspuns negativ al grecilor la referendum asupra pieţei locale vor fi resimţite puternic, iar euro s-ar putea apropia de 5 lei.

ADEVARUL: Plăcintă de la stat pentru doamna senator
Aproape toate bursele şi cursurile Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vrancea sunt găzduite, pe bani publici, în spaţiile deţinute de senatorul Sorina Plăcintă.

EVZ: Cristi Minculescu are nevoie de un nou transplant. Soţia sa îi va dona un rinichi
Surse apropiate artistului Cristian Minculescu ne-au declarat că acesta intenţionează să se retragă imediat după finalizarea concertelor ocazionate de împlinirea a 35 de ani de la înfiinţarea formaţiei Iris. Sursele spun că artistul trebuie să facă un nou transplant în Germania, unul de rinichi, de data aceasta.

ZIARUL FINANCIAR: Petrom ar putea descoperi în Gorj cel mai mare zăcământ de gaze naturale din România
OMV Petrom ar putea descoperi la Totea, judeţul Gorj, cel mai mare zăcământ de gaze naturale de pe teritoriul României din ultimii 6 ani, compania deja extrăgând din acest perimetru circa 3% din producţia totală prin intermediul unei sonde experimentale săpate la o adâncime de 3.600 de metri.

Comentarii

Ultimă oră