Sari la conținut

GÂNDUL: Domnii Vlaicu şi Iacob, de profesie CLIENŢI POLITICI. Un caz-şcoală despre cum se face "managementul privat" în AFACEREA partidelor cu companiile de stat
În plină campanie publică de promovare a managementului privat în companiile de stat, PDL şi UNPR au bătut palma încă două numiri politice în conducerea complexurilor energetice Turceni şi Rovinari. După o negociere între liderul UNPR Gabriel Oprea şi ministrul Economiei Ion Ariton, în organigrama companiilor au apărut două noi posturi de director, rezervate liderilor UNPR Gorj, Marius Vlaicu şi Dumitru Iacob.

EVZ: Adrian Năstase: "În 2014 poate vine la guvern un liberal şi preşedinte de la PSD"
Într-un interviu exclusiv acordat „Evenimentului zilei”, Adrian Năstase afirmă că nu exclude ca, în 2014, să se facă o rocadă în USL în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale. Pe de altă parte, Năstase a vorbit şi despre Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

ADEVĂRUL: Elena Udrea: „Monica Macovei, la Primăria Capitalei"
Şefa PDL Bucureşti i-a criticat, într-un interviu pentru „Adevărul", pe cei care s-au înscris deja în cursa pentru Primăria Capitalei -Silviu Prigoană, Theodor Paleologu şi Costică Canacheu -pentru că nu au ieşit la luptă împotriva actualului primar general, Sorin Oprescu, pe care îl vede însă învins de europarlamentarul Monica Macovei, cu mesajul ei anticorupţie.

ZIARUL FINANCIAR: Cum au reuşit antreprenorii din Banat să sfideze criza
Companii din domeniul construcţiilor, al mobilei şi al produselor pentru casă au obţinut majoritatea premiilor pentru cele mai mari rate de creştere ale afacerilor în ultimii doi ani, în cadrul evenimentului "Campioni în business" de la Timişoara.

GÂNDUL: Ce trebuie să faci ca să te angajezi la Google: Patru interviuri telefonice de 40 de minute şi un interviu final de patru ore
Compania Google este unul dintre cei mai doriţi angajatori din lume şi sunt foarte puţini cei care reuşesc să treacă de multiplele interviuri pe care le presupune procesul de recrutare. În fiecare an, peste un milion de persoane aplică pentru un job aici, însă numai 6.000 sunt angajaţi (0,6% dintre cei care aplică).
(A.M.)

Comentarii

Ultimă oră