Sari la conținut

GÂNDUL: RECENSĂMÂNT 2011. Câţi oameni fără Dumnezeu există în realitate în România
Oficial, în România sunt 8.524 atei şi 12.825 de persoane fără religie, potrivit recensământului din 2002, mai exact 0,2 la sută dintre români. Ateul este cel care neagă existenţa lui Dumnezeu sau a altei divinităţi, potrivit Dicţionarului Englez Oxford.

EVZ: AZI, PRIMA CONFRUNTARE HUIDU-PROCURORI: Depăşire sau derapaj?
Matei Vintilă, socrul realizatorului TV, a declarat, pentru EVZ, că acesta este pregătit de întâlnirea de astăzi cu procurorii. Membrii familiei nu vor fi alături de el, la Braşov.

ZIARUL FINANCIAR: Ţiriac renunţă la CEO pentru holding şi vine cu doi directori operaţionali
Miliardarul român este cel care în continuare ia hotărâri zilnice în grup pe tot ce este operaţional, spune fiul lui. citeşte tot

ADEVĂRUL: Atenţie, imagini şocante! Cadavrul lui Gaddafi a fost fotografiat de cei care l-au ucis
AFP a publicat prima fotografie cu Gaddafi imediat după ce a fost ucis. Oficiali militari din Consiliul Naţional de Tranziţie au confirmat autenticitatea fotografiei. citeşte tot

ROMÂNIA LIBERĂ: Şosele criminale: Cum poţi salva 2.363 de vieţi pe an
După construirea şoselei de centură a Sibiului, numărul accidentelor rutiere în care au fost implicaţi şoferi aflaţi în tranzit s-a înjumătăţit. La Piteşti, după prelungirea autostrăzii dincolo de ieşirea din oraş, numărul accidentelor uşoare a scăzut de... 180 de ori.

PUTEREA: PSD sabotează Recensământul 2011
Recensământul populaţiei şi al locuinţelor din România, cea mai importantă măsurătoare statistică a ultimilor zece ani, a demarat ieri.
(A.M.)

Comentarii

Ultimă oră