Sari la conținut

ZIARUL FINANCIAR: Recensământul, doar vârful aisbergului. România nu mai ştie să se numere. Câţi români? Câţi bugetari? Câte companii de stat? - Greu de răspuns
Recensământul s-a încheiat, dar controversele abia încep să apară. Prost organizat, el nu reprezintă decât suma confuziilor introduse în societate de instituţiile statului. Lipsa de competenţă a clasei politice, care insistă să-şi numească oameni în posturi-cheie din administraţie, în mod normal rezervate tehnicienilor, a fost ilustrată anul acesta nu numai prin bâlbâielile de la referendum.

GÂNDUL: De ce iubim România. Charles de România: "Hrăneşte sufletul şi inima. Asta îţi face, până la urmă, ţara aceasta"
Deschidem serialul "De ce iubim România" cu Prinţul Charles, fără doar şi poate cel mai mare lobbyist al României la momentul actual. Spune că ţara aceasta "îi creează "sentimentul veşniciei" şi-i aminteşte de "copilărie". Vă invităm să redescoperim împreună o ţară demnă de un Prinţ.

EVZ: Fotbal, şpagă şi sânge. Urmează cătuşele
Conform unui proces verbal al procurorilor, "Corleone" s-a lăsat "omenit" de către Marian Iancu.

ADEVĂRUL: Mită în rate. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, arestat pentru 29 de zile
Magistraţii clujeni au decis, marţi seară, ca Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, să fie cercetat în stare de arest preventiv, sub acuzaţia de luare de mită.

Comentarii

Ultimă oră