Sari la conținut

GÂNDUL: Editorial Cristian Tudor Popescu: Rinocerul şi miracolul
Apar elemente noi. Auzim că dl. Huidu e "cu psihicul la pământ". Nu ştiu ce probleme psihice are dl. Huidu în clipa de faţă, dar e greu să nu constaţi că omul e bolnav la cap şi la suflet în general.

GÂNDUL: Cazul Huidu şi culpa criminală a politicienilor: un sfert dintre accidentele rutiere din România au loc pe DN1, cel mai periculos drum din ţară. Autostrada Zăpezii, gata pe hârtie din 2009
Autostrada Zăpezii, Bucureşti-Braşov, ar fi trebuit să fie finalizată în 2009, conform contractelor semnate în 2004.

ADEVĂRUL: Martor la accidentul lui Huidu „Nu a derapat. Huidu a intrat în depăşire, cu viteză, fără să semnalizeze. Urla: Sunt distrus!"
Un taximetrist bucureştean se afla duminică dimineaţă, pe DN 1, în spatele maşinii conduse de Şerban Huidu. Acesta a declarat în exclusivitate pentru adevarul.ro că realizatorul TV nu a derapat. Dimpotrivă, s-a angajat într-o depăşire fără să semnalizeze!

EVZ: RECONSTITUIRE: Victimele lui Huidu nu au avut nicio şansă
Vedeta TV e vinovată de producerea accidentului. Cei trei pasageri din maşina lovită ar fi putut scăpa doar dacă şoferul era un as al volanului.

JURNALUL NAŢIONAL: Investiţie-şoc în modernizarea căii ferate din România.
Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, are planuri mari.  Şi-a propus ca până la finele anului, companiile feroviare de stat să absoarbă 2,3 miliarde de euro din fonduri europene. Asta in condiţiile în care în ultimii 20 de ani CFR pierdut o bună parte din călători, care au preferat sa circule cu autocarele.

PUTEREA: Vicontele Etienne Davignon: „Ceauşescu trăia cu ideea că va stăpâni lumea”
Sunteţi unul dintre oamenii cu cea mai mare contribuţie la crearea monedei euro. Acum, în mijlocul crizei economice, regretaţi vreun pic această iniţiativă?

Comentarii

Ultimă oră