Sari la conținut

PUTEREA: Mircea Geoană, „executat“ în lipsă

Aşa după cum îşi dorea liderul PSD, Victor Ponta, Comisia de Integritate a partidului, reunită, ieri, la sediul central din Bulevardul Kiseleff, a decis să propună excluderea lui Mircea Geoană din PSD. Şedinţa a lăsat impresia de regie bine pusă la punct: dezbaterea a durat cam o oră, votul a fost zdrobitor în favoarea excluderii, iar Geoană, deşi fusese invitat, n-a mai fost primit. O social-democrată de la sectorul 2, membră a Comisiei, a ieşit revoltată de la şedinţă: „ A fost o mascaradă!”. Dacă Geoană va fi exclus din PSD, social-democraţii vor pierde funcţia de preşedinte al Senatului.

EVZ: Ultimele 16 zile ale lui Geoană în PSD

Preşedintele Senatului este pe cale să-şi încheie cariera în rândul social-democraţilor. Ca o premieră, el ar putea fi primul şef de partid exclus din formaţiunea pe care a condus-o timp de cinci ani.

ADEVĂRUL: Rizea, acuzat că şi-a furat fratele întru bunăstarea lui Dan Şova


Deputatul Cristian Rizea (PSD) a fost dat pe mâna procurorilor de propriul frate, care-l acuză că, sfătuit de prietenul său, senatorul-avocat Dan Şova (PSD), i-a vândut abuziv toate proprietăţile.

JURNALUL NAŢIONAL: De vorbă cu "surorile Coposu", despre fratele lor. "Casa noastră a fost atacată dintr-o maşină a lui Petre Ninosu"

Flavia Bălescu şi Rodica Coposu sunt aproape un personaj colectiv. În cadru oficial sau când au treabă cu me­dia apar împreună. Se comple­tea­ză una pe alta. Cele două doamne m-au primit pentru un interviu amplu exact pe 11 noiembrie, la 16 ani de când fratele lor, preşedintele PNŢCD, a decedat. Am vorbit despre o tentativă de atentat, încă nelămurită complet la viaţa lui Corneliu Coposu, iar mâi­ne vom publica date noi despre re­ţeaua densă de turnători din jurul fratelui lor.

Comentarii

Ultimă oră