Sari la conținut

GÂNDUL: Ce CAUCIUCURI DE IARNĂ să îţi cumperi şi care este probabilitatea ca POLIŢIA să te prindă fără anvelope speciale
Potrivit calculelor gândul, probabilitatea ca un şofer să fie amendat de poliţie, începând cu 1 noiembrie, dacă nu are anvelope de iarnă prevăzute cu simbolurile M şi S este foarte mică, dat fiind faptul că organele statului nu deţin suficient de multe echipe de verificare.

ZIARUL FINANCIAR: Businessul contrazice BNR: Scăderea dobânzii este vitală pentru relansarea consumului
Reducerea dobânzii-cheie a BNR ar fi o măsură care ar ajuta statul să se împrumute mai ieftin şi implicit ar susţine şi economia, iar BNR face notă discordantă faţă de alte bănci centrale fiind mai preocupată de apărarea cursului decât de stimularea economiei, care are mare nevoie de un semnal de încurajare, consideră mai mulţi analişti.

ADEVĂRUL: Reforma agricolă a UE aduce mai mulţi bani României
România va primi, în 2013, ultimul an în care se aplică actuala Politică Agricolă Comună (PAC), plăţi directe în valoare de 1,09 miliarde de euro. În 2014, primul an al noii PAC, va primi 1,47 miliarde de euro, creşterea fiind de 34%.

JURNALUL NAŢIONAL: Cronica unei morţi neanunţate. Ultimele 24 de ore ale baschetbalistului Hardy Chauncey
"One more angel in Heaven" (Încă un înger în Rai )... Acesta a fost me­sa­jul pe care marţi 11 octombrie, spre sea­ră, foştii colegi ai lui Hardy Chaun­cey – tânărul baschetbalist amer­ican ucis la Giurgiu – au dorit  să-l transmită tuturor acelora care cred că putem pune capăt nepăsării în faţa celor ne iau camarazii de lângă noi, vinovaţi pentru că încă mai cred în american dreams, într-o Românie sfâşiată de violenţă, de frământări sociale, de corupţie, de orgolii politice...

PUTEREA: Toată lumea va plăti asigurarea medicală
Experţii Băncii Mondiale în colaborare cu CNAS analizează posibilitatea implementării unui sistem de asigurări bazat pe modelul celui care funcţionează în Olanda, Germania şi Slovacia în care toata lumea va fi obligată să își plătească contribuțiile.

Comentarii

Ultimă oră