Sari la conținut

ADEVĂRUL: Portretul unui fugar în serie: Dan Tartagă
Omul de afaceri braşovean, condamnat la închisoare pentru un credit luat cu acte false, a fost dat în urmărire generală. Nu este prima dată când el fuge de justiţie: în 2000, s-a predat după câteva luni, fiind închis pentru un accident mortal de circulaţie. Poliţiştii îl caută de două săptămâni pe omul de afaceri Dan Tartagă, dar şi pe Nicolae Pişcu, fost director al Băncii Agricole Braşov, condamnat în acelaşi dosar.

GÂNDUL: DE CE IUBIM ROMÂNIA. Francezul şi "sălbaticii": cum a învăţat Bruno Roche "VOCABULARUL POPULAR" românesc pe înfricoşătoarea rută Ploieşti-Bucureşti
Francezul Bruno Roche spune că a ales să trăiască precum un român. I-au intrat în sânge superstiţiile şi tradiţiile. Bea palincă. Îşi doreşte o casă pescărească la Sfântul Gheorghe. Îi place la nebunie să se plimbe prin Herăstrău şi prin Cişmigiu. Se simte în siguranţă ca pieton pe străzile de aici, dar ca şofer, tremura de spaimă, în primele şase luni de la venirea în România, gândindu-se la cei 60 de kilometri pe care-i avea de făcut între Ploieşti şi Bucureşti.

GÂNDUL: Noi reguli de vânzare a anvelopelor: Cauciucurile, împărţite pe clase energetice, precum electrocasnicele
Proprietarii de autovehicule vor putea economisi, începând din noiembrie 2012, peste 100 de euro pe an din bugetul alocat combustibililor, vor avea maşini mai silenţioase, mai puţin poluante şi vor putea frâna în condiţii mai bune de siguranţă, pe un drum umed.

ZIARUL FINANCIAR: Cu Italia pe marginea prăpastiei, cancelarul german Angela Merkel cere formarea unei "noi Europe"
Partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin Democrată, caută căi prin care să facă posibilă ieşirea ţărilor Uniunii Europene din zona euro, conform unui material ce urmează să fie publicat mâine în ziarul german Handelsblatt.

Comentarii

Ultimă oră