Sari la conținut

Peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia de pe Valea Prahovei, toate locurile de cazare omologate din cele trei staţiuni fiind deja rezervate, scrie Mediafax. Alte câteva mii de turişti vor petrece sfârşitul anului în casele de vacanţă din staţiunile montane. Anul acesta, la fel ca şi în anii trecuţi, cea mai căutată destinaţie de Revelion a fost staţiunea Sinaia, iar primele pachete turistice vândute au fost cele la hotelurile de trei şi patru stele. Anul acesta, tarifele de Revelion în staţiunile de pe Valea Prahovei au fost considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Crăciun.

În staţiunea Buşteni, Revelionul la un hotel de trei stele costă 399 de euro de persoană, preţ care include trei nopţi de cazare cu pensiune completă, cină festivă, acces gratuit la jacuzzi, saună, piscină şi internet. Revelionul la un hotel de cinci stele din staţiunea Azuga costă 755 de euro de persoană, iar cei care au ales această ofertă vor beneficia de patru nopţi de cazare cu mic dejun şi cina incluse, la care se adaugă cină festivă în noaptea de Revelion şi acces la spa. La Sinaia, revelionul la un hotel de trei stele costă 1.440 de lei de persoană şi include patru nopţi de cazare în cameră standard, mic dejun, cină festivă de Revelion, brunch şi cină festivă în prima zi a anului 2012, divertisment, acces la saună şi la jacuzzi.

Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au pregătit oferte pentru grupuri de turişti. La Buşteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, a putut fi închiriată de Revelion pentru suma de 3.000 de euro, iar pentru aceşti bani turiştii beneficiază de trei nopţi de cazare şi una gratis. De asemenea, cei care au cumpărat pachete turistice de Revelion înainte de 1 decembrie au beneficiat, în unele hoteluri, de discount-uri de până la zece la sută din preţul pachetului turistic.

Comentarii

Ultimă oră