Sari la conținut

RATBV va opera o nouă linie de transport: traseul cu indicativul 310

ratbv-va-opera-o-noua-linie-de-transport-traseul-cu-indicativul-310-

De marţi, 1 iunie, va fi funcțională o nouă linie de transport metropolitană, respectiv traseul cu indicativul 310 Braşov (Stadionul Muncipal) – Hălchiu – Satu Nou.

Noua linie, implementată prin strategia de extindere a serviciilor de transport public de călători în Zona Metropolitană Braşov, va fi cea de-a 15-a operată de RATBV în afara Municipiului Braşov, asigurând legătura reşedinţei de judeţ cu 12 localităţi învecinate.


Lungimea totală a traseului este de 39,6 km, iar parcurgerea lui pe un sens durează circa 30 de minute. RATBV va afişa în toate staţiile de pe traseu graficele de circulaţie ale noii linii, iar afişele vor purta menţiunea „Valabil din data de 01.06.2021”. Pe site-ul societăţii, www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”, a fost postat orarul de circulaţie valabil pentru linia 310. În zilele lucrătoare, RATBV va efectua opt curse (dus/întors) pe linia 310, cu primele plecări la orele 5.05 din Braşov şi 5.45 din capătul Satu Nou, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale va realiza şase curse (dus/întors), cu primele plecări la orele 6.20 din Braşov şi 7.00 din capătul de linie Satu Nou.


În ceea ce priveşte tariful de călătorie pentru acest nou traseu, va fi valabil cel stabilit pentru localităţile din zona 4, respectiv 6 lei călătoria şi 204 lei abonamentul lunar nominal. Întregul Plan tarifar poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Tarife/Tarife trasee metropolitane”.

Comentarii

Ultimă oră