Sari la conținut

RATBV introduce o nouă linie de transport metropolitan - linia 131

ratbv-introduce-o-noua-linie-de-transport-metropolitan-linia-131

Avem o nouă linie de transport metropolitan, respectiv traseul cu indicativul 131 Terminal Stad. Municipal (Brașov) – Romacril (Râșnov).

Prin implementarea strategiei de extindere a serviciilor de transport public de călători în Zona Metropolitană Braşov, RATBV va opera18 trasee în afara Municipiului Braşov. În zilele lucrătoare, RATBV va efectua 13 curse (dus/întors) pe linia 131, cu primele plecări la orele 04.50 din Stadionul Municipal (Braşov) şi 5.20 din capătul Romacril (Râșnov).În zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legalese vor realiza 11 curse (dus/întors), cu primele plecări la orele 6.00 din Stadionul Municipal (Braşov) şi 6.40 din capătul de linie Romacril (Râșnov).


În ceea ce priveşte tariful de călătorie pentru acest nou traseu, va fi valabil cel stabilit pentru localităţile din zona 3, respectiv 5 lei călătoria şi 170 lei abonamentul lunar nominal.

Întregul Plan tarifar poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Tarife/Tarife trasee metropolitane”.


RATBV va afişa în toate staţiile de pe traseu graficele de circulaţie ale nouluitraseu, iar afişele vor purta menţiunea „Valabil din data de 13.09.2021”.

Pe site-ul societăţii, www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”, vor fi postate orarele de circulaţie valabile pentru linia 131.

Comentarii

Ultimă oră