Sari la conținut

PSD cere instanţei „transparenţă“ la Primărie

Candidatul USL la Primăria Braşov, Cătălin Leonte,  vrea să îl acţioneze în judecată pe primarul George Scripcaru!
În urma cererilor de a face publice documente legate de contractele pe care Primăria le-a făcut în ultimii ani, PSD-iştii braşoveni au primit aceleaşi răspunsuri evazive şi generaliste. Din acest motiv, prim-vicepreşedintele PSD Braşov, Că-tălin Leonte, speră că va primi pe cale judecătorească răspunsurile pe care le aşteaptă de la  primarul George Scripcaru.
„Am solicitat lucrurile acestea în repetate rânduri. Din păcate, răspunsurile primite de la Primărie nu aveau niciun fel de relevanţă pentru subiectul pe care eu l-am ridicat în discuţie. Fapt pentru care, ultima soluţie este aceasta de a te adresa instanţei care să îl oblige să pună la dispoziţie astfel de date. Important este şi consider că toată lumea ar trebui să ştie că în ceea ce ne priveşte, când vorbim despre banii publici, pentru că nu vorbim despre nişte bani privaţi. Lucrurile ar trebui să fie foarte clare, transparente, să ştim ce servicii plătim“, a declarat Cătălin Leonte, prim-vicepreşedintele PSD Braşov.
Primarul George Scripcaru nu este la primul gest de acest fel. În 2011 a fost obligat de Tribunalul Braşov să plătească o amendă de un miliard şi jumătate de lei vechi, pentru că a refuzat să elibereze o autorizaţie unei firme private pentru amplasarea unei reclame. Asta după ce la insistenţele celor în cauză edilul şef  nu a soluţionat în niciun fel cererile respective.     A.C.

Comentarii

Ultimă oră