Sari la conținut

Nu îmi voi bate capul să fac o analiză pe seama noilor miniştri ai PDL. Au făcut-o cei din televiziunile centrale. Cât sunt de buni, vom vedea, dar este clar că majoritatea au fost în linia a doua a Guvernului Boc, iar programul de guvernare continuă liniile directoare ale lui Boc. Mă rog, Traian Băsescu, că doar el este cel care taie şi spânzură.
Dacă PDL pretinde că a înţeles ce vrea „strada“, nu acelaşi lucru au înţeles cei din UDMR. Ştiu, sunt dificultăţile de limbă. La ei nu pricepe româneşte. Probabil protestatarii ar fi trebuit să aibă pancarte bilingve. pentru că un partid de 5%, ca UDMR, tranşează viaţa românilor având o pondere cu mult mai mare în Guvern.
Dinozaurii din UDMR rămân la putere. Ţin populaţia maghiară într-o totală izolare de ce se întâmplă în România. Aceiaşi indivizi se îmbogăţesc şi fac jocurile în UDMR, care nu fac altceva decât să şantajeze un partid românesc ca să prindă o bucată cât mai mare din ciolanul puterii. Oare la UDMR nu s-a auzit de reformarea clasei politice? de Sebastian DAN

Comentarii

Ultimă oră