Sari la conținut

Propuneri pentru îmbunătăţirea infrastructurii turistice

Consilierul local, liberalul Adrian Atomei, vine cu câteva propuneri pentru municipalitate pentru îmbunătăţirea infrastructurii turistice din oraş. Este vorba în primul rând de montarea unor panouri cu obiective turistice în mai multe zone ale oraşului.  Panourile cu hărţi ale obiectivelor turistice ar trebui montate în Gara Braşov, la intrarea pe strada Mureşenilor, Nicolae Bălcescu, Tiberiu Brediceanu, aleea de după ziduri, colegiul Andrei Şaguna şi Piaţa Unirii.

Toalete ecologice. Aceste propuneri ale liberalului Adrian Atomei vor ajunge la Primărie. "În al doilea rând, am propus ca în preajma obiectivelor turistice acolo unde nu sunt toalete publice, să fie instalate toalete ecologice, până când municipalitatea va găsi soluţii să facă în zona respectivă toalete fixe"  a precizat Adrian Atomei, consilier local PNL.

Piste alternative. Atomei are recomandări şi pentru deplasarea cu mijloace de transport ecologice. "Este o propunere pentru a transmite către Administraţia Fondului de mediu ca din acel program de realizare a pistelor pentru biciclişti să se facă 3 trasee în centrul Braşovului în special de la Aleea Tiberiu Brediceanu la Clubul copiilor, Olimpia, Poarta Şchei, după Ziduri, Livada Poştei, Mureşenilor, Eroilor, Piaţa Unirii, toată zona de centru " a adăugat Atomei. O altă idee ar fi plasarea de minihărţi în autobuzele care circulă pe traseele din centrul Braşovului.

Comentarii

Ultimă oră