Sari la conținut

Primăria a demarat cea de a doua etapă de dezinsecție și de combatere a căpușelor din luna iunie

primaria-a-demarat-cea-de-a-doua-etapa-de-dezinsectie-si-de-combatere-a-capuselor-din-luna-iunie

Primăria a demarat cea de a doua etapă de dezinsecție și de combatere a căpușelor din luna iunie. În paralel, se desfășoară și campaniile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a unităților de învățământ -

"Având în vedere condițiile meteo care favorizează apariția țânțarilor și căpușelor, ploi, urmate de zile cu soare, am luat decizia de a demara o nouă campanie de dezinsecție a tot ceea ce înseamnă domeniul public, atât cu ajutorul tunurilor montate pe mașini, cât și cu operatori la sol. În această perioadă vom efectua o nouă campanie de combatere a căpușelor, în întreg municipiul Brașov, în tot ceea ce înseamnă parcuri, spații de joacă, locuri de picnic și toate suprafețele verzi aflate în proprietatea municipiului Brașov. În paralel, tot de ieri, am început campania de DDD-uri în toate unitățile de învățământ din municipiu, care include activități de combatere a rozătoarelor, a insectelor și dezinfecția tuturor spațiilor din interiorul clădirilor”, a precizat viceprimarul Sebastian Rusu.


Facem un apel la apicultorii brașoveni ca, în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea căpușelor și a serviciilor de dezinsecție pe domeniul public și privat, să ia toate măsurile necesare în vederea protejării familiilor de albine din municipiu.


În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Comentarii

Ultimă oră