Sari la conținut

„Apropiata lui Traian Băsescu cunoaşte jocul politic la fel de bine cum cunoaşte dulapul ei de haine“, scrie ironic publicaţia germană „Die Welt“, despre apariţia pictorialului Elenei Udrea în ultimul număr al revistei „Tabu“.
„În pictorialul «O lume pentru femeii ţării» apărut într-o revistă glossy românească, Udrea apare ba în rochie de latex negru, mulată pe formele-i rotunde, ba cu cizme înalte, care-i trec de genunchi“, aşa este descris pictorialul ministresei de la Bucureşti în „Die Welt“.
Jurnalistul Thomas Roser, autorului articolului, spune despre Udrea că şi-a schimbat apartenenţa politică şi posturile în ultimii ani aproape la fel de des ca şi garderoba sa costisitoare. „Talentul de a călca în străchini o caracterizează pe femeia carieristă, la fel ca şi nevoia de a intra în permanenţă în centrul atenţiei, cu orice preţ“. „Nu doar prin suspiciunile că ar fi coruptă şi că ar abuza de putere a ajuns această femeie politician să facă valuri în presă“, continuă ziaristul german.  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră