Sari la conținut

Predeal: În loc de parcări şi drumuri, centru SPA

Primarul Ionel Goidescu (FOTO) a trimis astăzi o serie de explicaţii referitoare la faptul că nu a depus documentaţia la termen pentru o serie de lucrări de infrastructură.
Goidescu îi acuză pe consilierii locali că au blocat derularea activităţii Primăriei cu ajutorul consilierilor locali pe care îi conduce, motiv pentru care s-a întârziat întocmirea documentaţiei: „Ne-am văzut nevoiţi să purtăm noi discuţii cu reprezentanţii Polului de Creştere Braşov şi cu cei ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, în urma cărora am convenit să solicităm prelungirea termenului pentru depunerea documentaţiei necesare obţinerii finanţării, până în luna mai a acestui an“.
Edilul din Predeal se mai plânge că majoritatea din Consiliul Local a adus mai multe modificări locaţiilor parcărilor etajate, altele faţă de cele propuse de Primarie, „ceea ce a generat apariţia unor probleme de natură juridică în privinţa terenurilor, iar depunerea proiectelor a fost întârziată cu aproape un an“, se mai arată într-un comunicat de presă al primarului Goidescu.
În acelaşi comunicat de presă, am aflat şi cât de mult au muncit funcţionarii Primăriei Predeal.
Specialiştii aveau cu totul alte priorităţi: obosiţi şi stresaţi, s-au gândit şi la binele lor şi au asudat la finalizarea proiectului „Centru de Agrement şi SPA“.
Astfel, în loc să depună un proiect de maximă importanţă pentru dezvoltarea staţiunii Predeal, primarul Goidescu a depus acest proiect. Fără a fi cârcotaşi, spunem că este bine şi aşa rău, decât nimic…
„Centrul de Agrement şi SPA“ are o valoare totală de 42,84 de milioane de lei.

Comentarii

Ultimă oră